Čačak, hronika, pokušaj paljenja kuće
Foto: Nenad Nešović/N2

Danijela Krivokuća iz Zablaća kod Čačka, koju je muž izbo nožem operisana je u čačanskoj bolnici i njeno stanje je trenutno stabilno, rečeno je portalu Nova.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

„Operacija je bila teška budući da je imala ozbiljne povrede trbušnih arterija, pacijentkinja se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i nije životno ugrožena“, kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u bolnici je hospitalizovan i Danijelin jedanestogodišnji sin koga je otac jutros povredio, kada je on pokušao da odbrani majku od nasilnika.

„Dečaku su isečene tetive na rukama, on nije životno ugrožen, ali mora da se odradi i zahvat na njegovim rukama“, rekao je naš izvor i dodao da se sumnja da je Danijela trudna.

Danijelin suprug Radoje je trenutno u bekstvu i policija intenzivno traga za njim. Ovo nije prvi put da je on zlostavljao svoju ženu. Podsećamo 20. maja je pokušao da zapali kuću u kojoj živi nesrećna žena sa njihovo četvoro dece, trinaestogodišnjim Aleksandrom, jedanaestogodišnjim Nikolom, petogodišnjom Marijom i trinaestomesečnom bebom Stefanom.

Čačak, hronika, pokušaj paljenja kuće
Foto: Nenad Nešović/N2

Nakon tog prvog zločina, Radoja je policija uhapsila i bio je hospitalizovan na psihijatriskom odeljenju čačanske bolnice, odakle je pušten nakon petanest dana.

Prema rečima komšija, policija skoro svaki drugi dan interveniše u njihovoj kući kada on dođe pijan i počne da pravi probleme.

„Nije mi jasno zašto ga ne uhapse i zatvore. On se neće smiriti dok ne ubije jadnu ženu. Iako on u poslednje vreme ne živi sa njima, čim se napije dođe i počne da ih maltretira. To su svađe, vika, tuča…Najžalije mi je te jadne dece koja moraju svemu tome da prisustvuju i žive u sakodnevnom strahu“, ispričala nam je komšinica Milica.

Ona dodaje da je Radoje veoma, blago rečeno, nezgodan kada je u alkoholisanom stanju.

Čačak, hronika, pokušaj paljenja kuće
Foto: Nenad Nešović/N2

„Verujte da i mi strahujemo od njega kada je pijan. Pozatvaramo se u kuće i ne izlazimo. Tada mu sve smeta i najbolje je da se sklanjamo. Svi Zablaćanci su zgroženi Radojevim monstruoznim činom“, zaključila je ona za Nova.rs.

Inače Danijela je ranije izjavila za Nova.rs da je podnela zahtev za razvod braka jer ne može više da trpi alkoholičara pored sebe, a plaši se i za bezbednost svojih mališana.

„Dolazio je povremeno kod nas budući da smatram da treba da bude u kontaktu sa svojom decom. Oni moraju imati oca bez obzira na naše poremećene odnose“, kazala je ona tada za naš portal dodajući da u nekom prethodnom periodu deca i ona nisu bili fizički, već samo psihički zlostavljani kada se Radoje pojavi pijan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar