Novopazarac sugrađaninu zario nož u srce posle udesa

Hronika 05. maj. 202115:35
Podeli:
Samoubistvo u kolima, Novi Beograd, policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Policija iz Novog Pazara od juče popodne traga za I. L. (39) iz ovog grada pošto je svom sugrađaninu E. M. (29) posle saobraćajnog udesa zario nož u grudi.

Prema onome što se može saznati, u utorak popodne u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru došlo je do sudara motocikla kojim je upravljao E. M. i automobila koji je vozio I. L. Zatim je došlo do opšte prepirke između dvojice vozača, pa i tuče, da bi u jednom trenutku I. L. potegao nož kojim je E. M. ubo u grudi.

Prema informacijama iz novopazarske bolnice, gde je povrđeni hosptalizovan pre nego što je prebačen u Klinički centar Srbije, E. M. ima povredu srčane maramice.

I. L. je pobegao sa lica mesta i do sada nije pronađen. Kamere sa okolnih objekata su snimile tuču i trenutke kada se E. M. drži za mesto uboda i kasnije pada na ulicu, odnosno kada I. L. ulazi u automobil kojim je pobegao sa lica mesta.

Kako se priča u Novom Pazaru, povređeni E. M. je pre desetak godina posle svađe nožem nasrnuo i na smrt ranio svog vršnjaka Nedžada Osmanovića. Zbog ovog ubistva osuđen je na deset godina zatvora, ali je amnestiran i pušen ranije na slobodu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar