Foto: ATAImages

Na novom snimku koji se pojavio na društvenimm režama, iz drugog ugla se vidi kako se pojavljuje grupa maskiranih mladića, sa kapuljačama na glavama, naoružani držaljama za poljoprivredne alatke kako nasrću na demonstrante.

Napad se dešava u trenutku kada se policija povukla, a ekipa jurišnika, očigledno već spremna da izazove sukob i da se silom probije kroz ljude koji su blokirali most u Šapcu. Sve je počelo kada su se pripadnici SNS, koji su autobusima krenuli u Beograd na skup te organizacije u „Areni“ počeli da bivaju nervozni.

 

Pročitajte još:

Vidi se kako udaraju ljude, bez ikakvog razloga, samo zato što neće da se sklone, ali, u jedom trenutku kada su krenuli u juriš, neki od napadnutih počeli su da pružaju otpor.

Na snimku se vidi i kako se batinaši zaleću na ljude i počinju da ih nemilosrdno tuku drvenim motkama, iako im ovi u početku ne pružaju otpor niti im uopšte uzvraćaju.

Jedan od najagresivnijih napadača zaleteo se među ljude i udarao koga je stigao, ali ga je tada jedan od napadnutih, da bi se odbranio, udario flašom u glavu. Još držeći motku u rukama, napadač se zateturao i krenuo unazad. Srećom, sukob je tada utihnuo.

U međuvremenu se pijavila i jeziva fotografija kada jedan od SNS batoinaša ćekićem kreće na aktivistu.

***

BONUS VIDEO: Napad na aktiviste 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar