Foto: Shutterstock

Policija privela bivšeg direktora Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi Dragana P. (70) koji je slao golišave slike devojčici (16) čiji su roditelji korisnici usluga Centra za socijalni rad a nudio joj je i da je vodi u Grčku na more.

On je, kako je devojčici (16) slao svoje golišave fotografije i od nje tražio da mu prosledi svoje slike u bikiniju. Takođe, govorio joj je da će je voditi u Grčku na more, pozivao je na tajne sastanke i insistirao da o njihovoj prepisci ne priča roditeljima, koji su, inače, narušenog zdravlja, pišu Novosti.

Pročitajte još:

Predator je otkriven tako što se devojčica već posle prve neprimerene poruke obratila osobi od poverenja, koja se sve ovo vreme, u njeno ime, dopisivala sa D. P.

„Dragam P. je danas insistirao da se direktno vidi sa devojčicom, pa smo ocenili da je sada bio pravi trenutak da ga prijavimo policiji. Dostavili smo im celu prepisku, koja je u više navrata bila vrlo degutantna. Oni su odmah preduzeli mere“, kaže osoba bliska devojčici.

Policija je već obavila razgovor sa ovom maloletnicom u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, a, kako nezvanično saznajemo, odmah je priveden i osumnjičeni.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih pedofila u policijskoj akciji „Armagedon“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar