Ilustracija: Dragan Mujan/Nova.rs/Zoran Lončarević

Telo nepoznate žene pronađeno je juče u toku dana, u mestu Dubrovčak Lijevi u Savi, a mnogi su sumnjali da se radi o bivšoj pobednici Velikog brata Marijani Seifert koja je nestala krajem aprila ove godine. Kako za Nova.rs otkrivaju bliski članovi Marijanine porodice, nemaju zvaničnu potvrdu, ali prema prvim informacijama, telo ipak nije Marijanino.

Hrvatska policija saopštila je juče kako je u mestu Dubrovčak Lijevi oko 14 sati u Savi pronađeno telo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža počeli su ubrzo da komentarišu i sumnjaju kako se možda radi o telu nestale Marijane Seifert, bivše pobednice Velikog brata koja je nestala u noći 27. aprila iz doma na Savici, gde je živela sa suprugom i decom.

„Rekli su nam da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li je to olakšanje ili nije“, naveli su Marijanini bližnji za naš portal.

Marijani Seifert Marijana Cvrljak nestala
Marijani Seifert Foto: Zoran Lončarević

Marijanini roditelji Ivo i Gordana Kovačević, ranije su istakli da jedino žele da se njihova agonija što pre završi, jer im je teško da ovako žive.

Pročitajte još:

Toliko je tuge i bola u meni da vam nisam ni za kakve razgovore. Bolno mi je pričati o tome. Suprug i ja stvarno nemamo nikakvih informacija. Ne možemo dobiti nikakve informacije od policije, samo nam kažu da se radi i to je to“, izjavili su potreseni roditelji.

VIDEO: Rekonstrukcija kretanja nestalog Splićanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar