Portal Nova.rs obišao je danas Batajnicu, odakle su deca iz autobusa koji se juče uveče prevrnuo na auto-putu Trakija, u Bugarskoj. U nesreći je povređeno 14 osoba, od kojih najviše dece, a kako saznajemo s lica mesta, pojedini roditelji otputovali su jutros u Bugarsku.

Povređeni putnici, koji su deo ansambla JU-LIRA, vraćali su se sa festivala folklora u Nesebaru, a meštani Batajnice i dalje su potreseni zbog svega što se dogodilo.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Jedna meštanka ispričala je za Nova.rs da je navodno do nesreće došlo kada je detetu u autobusu pozlilo tokom vožnje.

#related-news_1

U tom trenutku je majka sa detetom krenula napred da sedne na pomoćno sedište kako bi svom detetu olakšala tegobe tokom puta.

Vozač je, kako priča komšinica, pokušao da namesti pomoćno sedište i u tom trenutku ga je majka sa detetom navodno gurnula i njemu je skliznula ruka sa volana.

„Tada je, navodno, autobus naglo skrenuo i prevrnuo se u jarak“, dodaje sugrađanka Batajnice.

Na svu sreću, niko nije nastradao u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.

nova.rs

Takođe, komšinica koja živi u neposrednoj blizini KUD-a, dodala je da su se jutros sugrađani, među kojima su i pojedini roditelji, organizovali i krenuli put Bugarske kako bi se našli i pomogli deci i roditeljima iz nesreće u Bugarskoj.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče uveče, nešto posle 20 sati. Vozač je izgubio kontrolu na autobusom, a potom sleteo u jarak prilikom čega je došlo do prevrtanja vozila.

BONUS VIDEO: Hapšenje u Staroj Pazovi – pronađen amfetamin

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar