Nišliju „izujedao pas“, lekari u bolnici zatečeni onim što su otkrili VIDEO

Hronika 16. jul 202213:21 > 13:28
Podeli:

M.Đ. iz Niša zbrinut je sinoć u niškom Univerzitetskom kliničkom centru zbog teških telesnih povreda izazvanih ujedom psa. Međutim, nakon detaljnog pregleda, dijagnostikovano je da čovek osim ujeda psa ima i dve ubodne rane nastale oštrim predmetom, koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Kako saznajemo, policiju i Hitnu pomoć su sinoć pozvali građani koji žive u Ulici Obilićev venac nakon što su videli kako čoveka ujeda pas.

Niš mesto pada Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ:

„Hitna pomoć je čoveka odvezla u bolnicu a policija je krenula u potragu za psom. Pronađen je posle desetak minuta nakon čega su ga preuzeli radnici ZOO Higijene komunalnog preduzeća Mediana. Ustanovljeno je da je to pas rase „staford“, vlasništvo M.Đ. Pas inače ima tri noge i za sada nema informacija zbog čega je napao vlasnika“, objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Niš mesto pada Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Kako saznajemo, M.Đ. je zadobio povrede po desnoj ruci, grudnom košu i glavi, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo stanje je teško. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

BONUS VIDEO: Hapšenje i zaplena marihuane u Jagodini

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar