Foto: Privatna arhiva

Milica Jakovljević (20) iz sela Osipaonica kod Smedereva nestala je u ponedeljak ujutru, otkrio je njen suprug Jovan Jakovljević.

Prema svedočenju supruga, uoči nestanka, Milica je bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće. Svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 je poslala poruku na Fejsbuku samo sa dve reči – „Zbogom bebi“.

Njen mobilni telefon nije dostupan od utorka, a nije ni na Fejsbuku od trenutka kada je poslala suprugu poruku.

„Nikome se nije javila. Ni svojoj porodici, ni prijateljicama. Danima pretražujemo okolinu, tražimo je po napuštenim vikendicama, šumama, svuda. Više ne znamo ni gde da tražimo“, navodi Miličin suprug.

Četvrtog dana otkako nema njegove supruge, Jovan kaže da ne može ni da pretpostavi gde se nalazi. Kao mogući povod odlaska iz kuće, vidi svađu koju si imali pre dvadesetak dana. Suprug Jovan dalje svedoči da je Milica ove godine u martu pokušala da se ubije.

Tada je nestala 10. marta i potom pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa nadvožnjaka na putu Osipaonica- Skobalj. Srećom, lakše je povređena smao, a nakon toga bila je neko vreme u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu.

On je i sada proveravao u kovinskoj ustanovi, ali bez uspeha.

Inače, u proteklih par dana u Smederevu su navodno nestale tri žene, tvrde „Novosti“ nezvanično.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare