Matej Periš i Nenad Periš Foto:Facebook

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, za portal Nova.rs govori o telu koje je jutros izvučeno iz Ada Huje u Beogradu. Periš ističe da je jutros obavešten od strane načelnika PU Beograd da je pronađeno telo, te da sve ukazuje da je reč o njegovom sinu.

„Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno niz Dunav pronađeno telo mladića i da sve ukazuje da je reč o Mateju. Po odeći, satu, sve ukazuje da je reč o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas. Čekali smo sve vreme radosnu vest, a istina je takva kakva jeste. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za celu našu porodicu“, kaže za Nova.rs Periš.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ističe da je vera ono što ih je sve ovo vreme održavalo.

„Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo jednog dana morati da se rastanemo. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovo sresti i zagrliti“, kaže neutešni otac i dodaje:

Pročitajte još:

„Hvala svim ljudima, u Beogradu, Srbiji, Hrvatskoj na svemu. Osećao sam podršku i neizmerno sam zahvalan svima, i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu, svim ljudima“, kaže Periš.

Podsetimo, telo je izvučeno nešto posle devet sati ujutru.

Periš je nestao krajem decembra prošle godine. Kobne noći je bio u klubu „Gotik“, da bi u jednom trenutku isti napustio i udaljio se. Potom je usnimljen kako trči ulicama, sve do restorana „Savanova“. Tu se stepenicama spustio do Save i od tada mu se gubi svaki trag.

BONUS VIDEO: Milovan Zelenović pronašao telo na Adi Huji


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare