Foto: Nadzorne kamere/Printscreen; Nova.rs

Telo mlađeg muškarca izvučeno je danas iz vode kod Ada Huje u Beogradu, a garderoba na muškarcu odgovara opisu odeće koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš. Nestali Splićanin na sebi je u trenutku nestanka, u noći između 29. i 30. decembra, imao farmerke, crnu majicu sa aplikacijom i patike. Upravo patike su bile sporne na samom početku potrage.

Naime, u prvoj informaciji i apelu za pomoć navedeno je da je Matej poslednji put viđen u crnim patikama sa belim đonom.

Pročitajte još:

Ipak, u medijima se potom pojavio snimak, za koji je otac nestalog mladića Nenad Periš potvrdio da je autentičan, a na kome se vidi mladić kako trči a potom zaustavlja taksi. Ispostaviće se, prema rečima oca, da je u pitanju Matej, koji je na sebi imao bele patike.

„Imao je bele koje su sa strane imale plavo slovo V. Ja sam im prosledio fotografiju patika kakve je imao i Matej, jer ja imam iste takve“, rekao je Periš za medije.

Podsetimo, Splićanin je nestao krajem decembra prošle godine i za njim su intenzivno tragale sve moguće službe policije.

BONUS VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar