Foto: Shutterstock

Za tinejdžerom je pre sedam meseci raspisana međunarodna poternica jer je u tuči ispred kluba naneo maloletniku teške telesne povrede.

Tinejdžer koji je pobegao iz Nemačke, a za kojim je pre sedam meseci raspisana međunarodna poternica, uhapšen je u Srbiji. On se sumnjiči da je počinio krivično delo pokušaj ubistva iz nehata.

Kako je saopštila policija u Nemačkoj, osumnjičeni je uhapšen po međunarodnoj poternici koju su oni raspisali zbog tuče ispred jednog kluba u kojoj su maloletniku nanete teške telesne povrede.

Pročitajte još:

„U Srbiji je uhapšen 18-godišnjak zbog pokušaja ubistva iz nehata. Za njim je bila raspisana međunarodna poternica“, saopštila je u sredu policija Bilefelda za lokalne medije.

Kako navode, za osumnjičenim se tragalo sedam meseci.

Sumnja se da je on zajedno sa još jednim tinejdžerom (17) ukrao novčanik maloletniku u jednom klubu. Došlo je do svađe koja se nastavila ispred kluba. Tom prilikom maloletnika su napadači više puta udarili rukama i nogama, prenosi Sueddeutsche.de.

Kako pišu, napadnuti maloletnik hitno je prevezen u bolnicu gde je operisan.

„Osumnjičeni su pobegli tek kada su intervenisali izbacivač i drugi svedoci. Policijskim uviđajem identifikovani su napadači, kao dvojica mladića iz Bilefelda. Obojica su poznati od ranije policiji po brojnim krivičnim delima“, naveo je pomenuti mediji.

Nemačka policija je navela da uhapšeni mladić još nije isporučen, ali da očekuje da će to biti urađeno.

BONUS VIDEO: Hapšenje u beogradskom naelju Voždovac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar