Foto:Facebook/Marinika Tepić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić održala je danas konferenciju za štampu čija je tema bila divlja gradnja na Avali. Tepić je izmeću ostalog rekla da iza te gradnje stoji vlasnik firme "Briksvel" Branislav Mirković, za kojim je, kako je kazala, crnogorska policija raspisala poternicu zbog ubistva.

Tepić je danas rekla da je 5. januara u SSP ušao čovek koji se predstavio kao graditelj i tražio da razgovara sa njom.

„Tvrdio je da je to njegovo i da mu niko ništa ne može. Zabrinulo nas je to, smatramo da javnost treba da zna da je u pitanju Branislav Mirković, ima firmu Briksvel, i da je za njim crnogorska policija raspisala poternicu za ubistvo“, rekla je između ostalog Tepić.

Istine radi, Mirković je zaista imao posla sa organima reda, ali jedini dostupak podatak na internetu jeste, zbog pokušaja ubistva, 30. jula 2011. godine u Budvi.

Pročitajte još:

Kako su tada pisali mediji, incident je izbio oko 4.30 na parkingu u Mediteranskoj ulici u Budvi, gde je izbila svađa između Laza Paovića  sa jedne strane i Mirkovića koji se nalazio u vozilu „porše kajen“.

Nakon prepirke, Mirković je, kako se sumnjalo, izašao iz vozila, kada je došlo do obračuna između njega i Paovića.

Tada je Paović Mirkovića, kako se sumnjalo, udarcem pesnicom bacio na asfalt, nakon čega je Mirković izvukao nož i više puta ubo mladića.

Mirković je zatim ušao u vozilo, u kojem se nalazila jedna devojka, i udaljio se, prethodno rasekavši ruku i drugom mladiću.

Crnogorska policija pronašla je džip dan kasnije i za njim raspisala poternicu. Mirković se dva dana kasnije dobrovoljno predao policiji.

Kako je do sukoba došlo postojale su dve verzije. Naime, kako su pisale Vijesti, Paović se sa svojim drugom vraćao iz grada, kada je na parkingu došlo do sukoba sa Mirkovićem, koji je bio sa devojkom.

Foto:Facebook/Marinika Tepić

Mirković, koji živi u Beogradu, ga je ostavio u lokvi krvi, ušao u automobil i pobegao sa devojkom u nepoznatom pravcu.

Prema jednoj verziji, mladi Kotorani su dobacivali Branislavovoj devojci, što je razbesnilo Beograđanina koji je izašao iz automobila i nasrnuo na Paovića, koji ga je udario pesnicom od čega je Mirković pao na asfalt.

Navodno je, nakon pada izvukao nož koji je imao kod sebe i zadao Paoviću više uboda u telo. Beograđanin je i Paovićevom drugu zadao povredu nožem, posekavši ga po ruci.

Povređeni Paovićev drug je pozvao hitnu pomoć, koja je došla na mesto incidenta, i hitno ga transportovala u kotorsku Opšu bolnicu, gde je odmah operisan.

Imao je arterijsko krvarenje i bio je životno ugrožen.

Svuda na asfaltnoj podlozi na parkingu tada su se videle velike krvave lokve, ostale nakon tuče.

Šta se dogodilo sa krivičnom prijavom koju je tužilaštvo podnelo protiv njega zbog pokušaja ubistva, redakcija našeg portala nije uspela da sazna, a na internetu takođe ne postoji podatak o tome.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare