Foto:Facebook/Marinika Tepić

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić govoriće danas o divljoj gradnji na Avali. Prema njenim rečima, u pitanju je građevinska mafija.

 

Marinika Tepić na Avali

Posted by Nova.rs on Tuesday, January 12, 2021

Tepić je konferenciju započela tako što je rekla da je sumnje u divlju gradnju potvrdila građevinska inspekcija.

„Da smo bili u pravu potvrdila je građevinsk inspekcija, koja je podnela krivičnu prijavu protiv NN lica. Rekli su da su više nedelja upoznati sa nelegalnom gradnjom, i doneta su rešenja za uklanjanje ovih objekata. Tamo je međutim navedena samo jedna parcela“, rekla je Tepić.

Ona je rekla da je 5. januara u SSP ušao čovek koji se predstavio kao graditelj, tražio da razgovara sa njom.

„Tvrdio je da je to njegovo i da mu niko ništa ne može. Zabrinulo nas je to, smatramo da javnost treba da zna da je u pitanju Branislav Mirković, ima firmu Briksvel, i da je za njim crnogorska policija raspisala poternicu za ubistvo“, rekla je Tepić.

Nastavljamo sagu o Vesićevoj braći Stajić, rekla je Tepić.

„Niko ne sme da bude iznad zakona“.

Potpredsednica SSP govorila je i prethodnih dana o ovom slučaju:

“Ko to gradi na Avali silne višespratne objekte u zaštićenoj zoni ispod Avalskog tornja? Šuma iskrčena, nigde obaveštenja ko i šta zida!A tek u gradu! Neka se pripremi građevinska mafija u Beogradu i Vesićevi Stajići, Komatine, Ultra kopovi… Nastavljamo odmah posle praznika”, napisala je Tepić na Fejsbuku početkom godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare