Foto: Nova.rs, Shutterstock

Stanje osmogodišnje devojčice, koju je otac Uroš Pašajlić (37) držao zatočenu u stanu u Mirijevu, je i dalje loše zbog teške neuhranjenosti. Devojčica ima svega 10 kilograma i jedva može da stane na noge.

„Devojčica se nalazi na UDK Tiršova, radi rehidratacije i realimentacije, koja joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti. Izuzetno je slaba, malo ljudi ima kontakt s njom, a hrana joj se daje putem infuzije“, rekli su nam ranije iz te ustanove.

Pročitajte još:

Sa druge strane, kako Blic piše, devojčica je premršava za svoj uzrast.

„Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može ni da stane na nogice. Zna da kaže svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine reči i rečenice govori jako nerazumljivo ili ne zna uopšte da kaže“, navodi taj portal.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova,rs

Podsetimo, kako je ranije saopštio Zaštitnik građana Zoran Pašalić, devojčica nije bila vakcinisana. Takođe, ona nije bila ni evidentirana u Domu zdravlja „Zvezdara“.

Slučaj zatočene devojčice uznemirio je javnost u Srbiji.

Foto:Facebook/Urosh MX

Ceo slučaj otkriven je nakon što je I. L. prijavila partnera Uroša Pašajlića za nasilje. Ona je uspela da pobegne od njega i ode u policijsku stanicu, gde je ispričala da Pašajlić drži dete zatočeno u stanu.

Policija je odmah izašla na lice mesta i zatekla devojčicu koja je bila u lošem stanju.

U pritvoru

Pašajlić je juče saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On se na saslušanju branio ćutanjem i tom prilikom je izjavio da duže vreme koristi narkotike i alkohol.

Sud mu je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Kako je otkriveno tokom istrage, Pašajlić je ćerku duže od dve godine držao u zatočeništvu.

BONUS VIDEO: Pripadnici MUP-a zaplenili su oko tri kilograma kokaina i uhapsili jednu osobu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare