Foto: PP media

Ronilačke ekipe Žandarmerije, nastavile su potragu za Prijepoljcem Z. Ž. (53) koji je 25. januara ove godine, svojim vozilom marke "reno" sleteo u Lim u mestu Bistica. Ronioci su danas na dubini većoj od deset metara pronašli kombi vozilo, koje je pre nekoliko godina sletelo u Lim, kada se vozač koji je njime upravljao tada uspeo spasiti.

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, ronioci su krajem januara, kada su krenuli u potragu za vozilom marke „reno“ locirali vozilo na mestu gde je danas pronađen kombi. Kako se sumnja, kombi je vlasništvo jedne prijepoljske firme koja se bavi prodajom bele tehnike a čiji je vozač pre nekoliko godina sleteo u reku i uspeo da se spase iz nabujalog Lima, dok je vozilo potonulo na dno.

Ronioci Žandarmerije čamcima i teškom dizalicom, od ranih jutarnjih časova nalaze se u Bistrici, gde tragaju za Z.Ž. koji je 25. jauara vozilom “reno” dok se kretao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši, prešao u levu traku kolovoza i kod Džurovskog mosta sletelo u nabujali Lim.

Slučaj su zabeležile nadzone kamere sa jednog objekta, a očevidci su pozvali policiju i Hitnu pomoć koji su ubrzo došli na mesto nesreće ali pomoći nije bilo, automobil je potonuo na dno.

Potraga za Z.Ž. je krajem januara obustavljena  zbog nebezbednih uslova, mutne, hladne  i nabujale vode.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar