Čačak, Nova eksplozija u Slobodi u Čačku, fabrika Sloboda Čačak, eksplozija
Ilustracija Foto: Nenad Nešović

S. M. star 35 godina koji je pre dve večeri u prolazu zgrade u Novom Sadu nasrnuo na godinu dana mlađu devojku Z. M, odranije je poznat policiji i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. S. M. je devojke napadao i tukao ranije, čak i na njihovom radnom mestu, a bila mu je izrečena i mera zabrane prilaska.

Ove informacije objavio je porta NS Uživo, pozivajući se na proverene izvore. Kako pišu, policija mu je izrekla zabranu prilaska i bilo kakvu komunikaciju s oštećenom devojkom.

Izvori ovog portala takođe tvrde da je pretio i njenom bratu. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu koji će odlučivati o produženju pritvora.

S. M. je kako je portal objavio oko 20 sati sačekao svoju bivšku devojku Z. M. u haustoru ispred njene zgrade i fizički je napao. Devojka je imala sreće što je bilo leto pa su komšije kroz otvorene prozore čule njene povike: „Upomoć, policija!“ Ubrzo nakon toga policajci iz stanice Stari grad su pronašli nasilnika i maricom ga odvezli u policijsku stanicu.

Komšije kažu da su povici bili jezivi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar