Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin održao je danas sastanak na kome su analizirani rezultati u prvoj polovini ove godine, kao i dalje unapređenje rada policije opšte nadležnosti i saobraćajne policije.

Na sastanku kojem su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić i načelnici policijskih uprava, ministar Vulin je posebno pohvalio rad saobraćajne policije.

„Pripadnici saobraćajne policije svakodnevno su na ulicama i sankcionišu vozače koji upravljaju automobilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Oni su na taj način sprečili mnoge saobraćajne nezgode i sačuvali ljudske živote. Takođe, naplatom kazni za najteže prekršaje koje su činili nesavesni vozači znatno su doprineli povećanju budžeta Republike Srbije. Od 1. januara do 30. juna ove godine naplaćeno je više kazni za 5.996.378 evra u odnosu na
2019.“, rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je na sastanku istakao važnost vraćanja pozornika na naše ulice i istakao da će 400 momaka i devojaka brinuti o bezbednosti naših građana.

„Svrha uvođenja pozornika je da život običnog čoveka postane bolji, lakši i bezbrižniji. 400 momaka i devojaka pozornika pojačaće kvalitet našeg rada, ali pre svega bezbednost građana“, poručio je ministar Vulin.

BONUS VIDEO: Saobraćajka u centru Zemuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare