Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Vladimir A., koji je uhapšen zbog sumnje da je juče u Krnjači ubio Nemanju S. (27), slovio je za čoveka bliskog Marku Miljkoviću, vođi kriminalne grupe koja se tereti za sedam likvidacija. Zbog pucnjave je priveden i Luka K. (20), koji se nalazio u automobilu s ubijenim mladićem, a kako saznaje Nova.rs, sumnja se da je motiv obračuna droga.

„Sumnja se da su motiv napada narkotici. Uhapšeni Vladimir A. potiče iz imućne porodice iz Krnjače, a ima još dva brata. Reč je o dobroj porodici, poznatoj u Krnjači, međutim, Vladimira je povuklo loše društvo. Prema određenim saznanjima, Vladimir A. je bio blizak s Markom Miljkovićem, najbližim saradnikom Veljka Belivuka“, kaže izvor iz istrage.

Kako je naš portal ranije pisao, drugi uhapšeni, koji se nalazio u automobilu s ubijenim mladićem, povezan je sa žrtvom klana Veljka Belivuka, Zdravkom Radojevićem. Reč je o Luki K. koji je sin devojke sa kojom je duže vreme u vezi bio Radojević.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Izvesno je da su se žrtva i uhapšeni za ubistvo poznavali od ranije i da je reč o neraščišćenim računima. Pretpostavlja se da je u pitanju sukob oko narkotika“, dodaje izvor.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo juče u naselju Krnjača. Pucnjavi je prethodila jurnjava automobilima. Luka K. bio je u automobilu sa ubijenim mladićem, a oni su jurili „audi“ u kojem je bio Vladimir A. Kada je Vladimir stao, izašao je iz kola, uzeo pajser i krenuo ka Luki i Nemanji.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tada je neko od njih dvojice izvadio oružje i zapucao. To je bio prvi pucanj, od dva koliko se su komšije čule.

VIDEO: Mesto ubistva u Krnjači

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar