Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Trivun i Dobrinka Jevtić, koji su stradali juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu, živeli su u mestu Slanci kraj Beograda, koje je poznato po proizvodnji povrća kojim snabdevanju prestonicu. Time su se bavili i pokojni Jevtići, koji svaki dan išli iz Slanaca na imanje u Ovču gde su gajili povrće.

Po rečima Dobrinkine sestre Dese, njih je bilo četiri sestre.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Najmlađu su izgubili nedavno zbog bolesti, a sada je stradala i Dobrinka.

„4. maja smo izašli iz crnine, a sada ponovo moramo da je oblačimo. Pitajte koga god hoćete u selu, svi će vam reći isto – vredni, pošteni, pedantni, čisti i uredni. Nikada nisu grabili novac, već su vredno radili i štedeli. Sve ovo što ovde viditi, podigli su svojim rukama“, kaže sestra Desa dok stoji u dvorištu porodične kuće.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ono što je posebno dirljivo jeste što su se Dobrinka i Trivun sreli, odnosno upoznali, još u osnovnoj školi.

„Oni su zajedno od njihove petnaeste godine. To je bila prva, školska ljubav, koja je trajala ceo život. Dobrinka je govorila: „Ceo život smo zajedno, zajedno ćemo i otići“, što se na kraju i obistinilo“, kaže Desanka.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jevtići su imali imanje od pet hektara u Ovči, a njihova pogibija zatekla je i potresla njihove komšije.

Podsećanja radi, nesreća se dogodila sinoć oko 18.20 sati na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, a dve osobe su izgubile život kada su se sudarili vozilo BMW nemačkih registracija i kamion „Zastava“ koji je od jačine udarca prepolovljen.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vozač kamiona, kako se sumnja, zajedno sa putnikom ispao je iz vozila i pali su preko zaštitne ograde sa Pančevačkog mosta.

Pročitajte još:

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra biti saslušan.

U udesu je kamion bio potpuno smrskan. Usled siline udarca, kabina kamiona je visila sa ograde mosta. Hitna pomoć je prilikom dolaska na teren mogla samo da konstatuje smrti starijeg bračnog para.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare