Foto:privatna arhiva; Filip Krainčanić/Nova.rs; shutterstock

Nakon saslušanja trenera jahanja i poznatog kaskadera Miloša Đukića - osumnjičenog za silovanja i polna uznemiravanja u trajanju od više od 10 godina, pojavili su se novi detalji koji ne prestaju da šokiraju javnost. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, najmlađa žrtva Đukića imala je svega 13 godina.

On je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba. Đukić se na saslušanju branio ćutanjem.

Silovao maloletnicu od 17 godina, polno uznemiravao devojčice od 13 godina

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Pročitajte još:

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 godina.

Podsećanja radi, Miloš Đukić je uhapšen u nedelju uveče, a poznat je kao kaskader i dugogodišnji trener jahanja u konjičkom klubu, čije su polaznice njegove žrtve. Jedna od žrtvi je u ispovesti za naš portal ispričala svoje traumatično iskustvo.

BONUS VIDEO: Konjički klub MBM u Lipovačkoj šumi, čiji je učitelj priveden zbog silovanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar