Olgica Markanović Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

Olgica Markanović, poznata kao barbi-doktorka, kako Telegraf saznaje, puštena je na slobodu, saznaje Telegraf. Njoj je, kako se navodi, ukinuta mera zabrane napuštanja stana.

Podsetimo, osim nje, bila je i drugooptužena Jasmina Tasić, zbog koje se, podsetimo, suđenje odlagalo nekoliko puta, jer je imala rizičnu trudnoću. One se, podsetimo, terete za nadrilekarstvo, a Markanović je uhapšena početkom februara prošle godine zbog sumnje da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se tada javile policiji.

Olgica Markanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Obe su negirale delo koje im se stavlja na teret, a njihova odbrana Irina Borović, kao branilac Olgice Markanović, potom Dragan Palibrk i Zoran Jakovljević, kao branioci okrivljene Jasmine Tasić, rekli su da osporavaju optužni akt u celosti.,

Pročitajte još:

Irina Borović je rekla da Olgica markanović nije pružala usluge iz oblasti hirurgije.

„Oštećene tamo nisu išle zbog hiruških intervencija, što su i same rekle – rekla je Irina i dodala: „Osporavam korišćenje plazma-pena kao medicinskog sredstva, uz to osporavam da se radi o teškim telesnim povredama. Pružala im je određene usluge, ali one nisu medicinske. Takođe, iznosim primedbu na fotografije koje su napravile oštećene. Ne možemo da tvrdimo da su autentične, te se protivimo da se koriste kao dokaz. Takođe predlažem da se saslušaju lekari koji su tada radili u studiu „Tajas“, rekla je ona.

VIDEO: Koliko je nadrilekara, toliko je i nadripsihologa – kako ih prepoznati

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar