Bogdan Pušić Foto: Printscreen/YouTube/B92

Kriminalna grupa Veljka Belivuka je bila dobro organizovana i dobro je skrivala tragove i zato je bilo potrebno vreme i udružene snage MUP i BIA, da bi se obezbedili valjani dokazi, kaže načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

On je za TV Pink rekao da je bila potrebna primena najboljih i personalnih veština, a i tehničkih sredstava da bi se obezbedili valjani dokazi protiv te kriminalne grupe, koja je danas uhapšena.

Pušić je naveo da je hapšenjem 17 osumnjičenih pripadnika te kriminalne grupe, poslata jasna poruka da je bezbednost građana na prvom mestu.

„Time je potvrđeno, ne samo da će se istrajati u otkrivanju i dokazivanju ovakvih i sličnih krivičnih dela, nego će ove aktivnosti biti nastavljene, a sve u cilju obezbeđivanja procesno valjanih dokaza za sud“, rekao je Pušić.

Podsetimo, ranije danas uhapšeno je 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, koji su osumnjičeni za ubistva, iznude, otmice i dilovanje droge.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare