Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Slađan Vasić (56) iz Kruševca koji je teško povređen kada ga je u utorak oko 16 sati nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju, prevezen je u Klinički centar u Nišu. Kako smo saznali, u toku noći urađena mu je još jedna operacija

Kako smo saznali, napadač ga je ozbiljno posekao nožem. Presekao mu je karotidu. Posle operacije u bolnici u Kruševcu, Slađana su transportovali u KC Niš, jer je morala da se uradi još jedna operacija.


Ovaj slučaj je poprilično potresao Kruševljane. Svađa je nastala oko parking mesta, u centru Kruševca. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Vasić nakratko zaustavio sa svojim automobilom, a u kojoj stanuje napadač. Posle kraće svađe, Nikola J. je izvukao nož i ubo Slađana u vrat.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

Dok je živeo u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji znaju pod nadimkom Vasa objavljivao je snimke na Jutjubu o svojim iskustvima života u Norveškoj, a kada se, konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiju, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu „Život kod nas“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar