Podeli
Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Slađan V. iz Kruševca teško je povređen kada ga je danas u popodnevnim satima nožem napao Nikola J. u predelu vrata, presekavši mu arteriju. Slađan V. je kako smo saznali, zbrinut u bolnici i za sada je u stabilnom stanju.

Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Slađan V. nakratko zaustavio sa svojim automobilom. Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje.

Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut, i da će se Slađan vratiti, priča jedan od očevidaca. Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož. Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož – leptir i isekao ga po vratu, kaže ovaj Kruševljanin.

Prvu pomoć povređenom muškarcu ukazali su stanari, tako što su ga odneli u obližnju zubarsku ordinaciju, gde mu je ukazana prva pomoć.
Hitna pomoć je ubrzo stigla, prevezavši ga na reanimaciju u bolnicu. Iako je Slađan za sada stabilno, i dalje je životno ugrožen.
Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

U tom trenutku preko puta je bila saobraćjna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mesta.
Kako sam čuo, napadač je inače poznat kao problematičan, ispričao nam je ovaj očevidac.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar