Komšije Zdravka Goranovića, koji je juče ubio suprugu Miru, ćerke Anastasiju i Anabelu, a potom se obesio, ističu za Nova.rs da je sve ukazivalo na to da će počiniti stravični zločin. Kako navode, Goranović se 80-tih doselio u Sombor, a komšije ga nisu volele jer je imao čudnu narav.

Komšije i dalje ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja se dogodila u njihovom komšiluku. Ističu da su se Goranovića gotovo svi plašili, ali i da se on u ulicu Sime Šolaje u tom gradu doselio 80-tih godina.

Pročitajte još:

Nakon što je neko vreme proveo na Kosovu, radeći kao policajac, vratio se u Sombor sa gomilom novca.

„Počeo je sve novo da kupuje, sav alat, počeo je da zida teretanu, videlo se da ima novca. U komšiluku se pričalo da se nakrao na Kosovu“, kaže jedan od komšija, koji nije želeo da otkriva svoje ime.

Sa druge strane, kaže i da je u njihovom kraju bilo poznato da je kontrolisao suprugu Miru, ali i decu.

„Žena nije smela ni sa kim da se druži, deca gotovo da nisu izlazila iz kuće. Kada je otišao u zatvor, njima je svanulo. Konačno su počele malo da se druže s ljudima. Deca da se druže, šminkaju, to su mlade devojke“, kaže komšija i dodaje:

Kuća Goranovića u Somboru Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Kada je bilo bombardovanje prva raketa je pala na kuću Mirinog oca koji je tom prilikom poginuo. Kada je država isplatila Miri odštetu, Zdravko joj je sve pare uzeo.. Čudno se ponašao, voleo je sve da kontroliše. Ponekad bi komšijama rekao dobar dan, a kroz dva dana bi ih, iz čista mira, psovao“, ističe on.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Mira je radila nekoliko poslova da bi skupila dovoljno novca za sebe i decu“, navodi on.

Podsetimo, tragedija se dogodila juče, kada je pomahnitali Goranović ubio suprugu i ćerke, a potom se obesio o gredu. Ceo Sombor je od juče zavijen u crno.

BONUS video: Hapšenje zbog ubistva u Aleksincu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare