U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Milan Šuša (39) brutalno je ubijen 17. februara dok je zatvarao kapiju od svog dvorišta, a likvidaciju su snimile sigurnosne kamere koje su postavljene na njegovoj kući.

Kako se vidi na snimku, Milan Šuša je automobilom izašao iz dvorišta nakon čega se vratio do dvorišta kako bi zatvorio kapiju.

Nekoliko trenutaka kasnije, ubica je pritrčao do Šuše nakon čega se on okrenuo ka egzekutoru.

U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Kako se vidi na snimku, ubica je nosio na sebi bež jaknu, naočare za sunce i hiruršku masku.

Nakon što je ispaljen prvi hitac Šuša je pao na zemlju. Drugi hitac je u njega ispaljen dok je već ležao.

„Molila sam te da nas ne ostavljaš“

Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenog Milana.

„Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu – zauvek! Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru.. Volimo te..“, piše u čitulji sa potpisom Milanove žene i dece.

„Sahrana će se obaviti danas, 21. februara 2024. godine u 13 sati na Novom groblju u Starim Banovcima. Dragi naš Milane, bio si nam snaga, ponos i ljubav. Živećeš zauvek u nama. Legende ne umiru“, piše u čitulji sa potpisom njegove porodice.

Podsetimo, Milan je ubijen u subotu ujutru. Kako smo nezvanično saznali, Šuša je bio u sukobu sa mnogo ljudi zbog čega je mnogo motiva i potencijalnih izvršilaca.

Istraga koju vode policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu ide u više pravaca kako bi se ispitale sve okolnosti ovog zločina.

Pročitajte još:

Navodno, žrtva je imala mnogo neprijatelja. Milan je ubijen iz vatrenog oružja na uglu ulica Kumanovske i Đoke Kovačevića, a počinioci su nakon zločina pobegli sa lica mesta.

„Policija ga je zatekla kako leži na trotoaru sa prostrelnim ranama. Hitna pomoć je konstatovala smrt. Na snazi policijska akcija Vihor 3“, rekao je izvor.

Kako su komšije rekle, napadač je ubio Šušu nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Nedavno izašao iz zatvora

Prema rečima komšija, Milan Š. nedavno je izašao iz zatvora, nakon što je osuđen na 11 godina zbog pokušaja ubistva.

U Kumanovskoj ulici u Zemunu dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac ubijen Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Uvek je bio sklоn problemima i nasilju, stalno je bio po zatvorima. Iza sebe je ostavio dva maloletna deteta, sina i ćerku. Priča se i da je želeo da se posveti porodici i ostavi kriminal za sobom, ipak, stvarnost nije bila baš takva. Često osobe sa kriminalnim prošlostima završavaju na ovakav tragičan način. Svi smo duboko uznemireni zbog ovog događaja u našoj ulici“; navode za „Blic“ komšije.

Osuđen za pokušaj ubistva

Kako je „Blic“ ranije pisao, ubijeni muškarac je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara, čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Stravičan zločin odigrao se na relaciji Stara Pazova – Inđija, gde su se sukobila trojica mladića: Milan Četnik, Nikola Serdar i Milan Š.. Tokom sukoba izbila je pucnjava, rezultirajući smrću Serdara, dok je Četnik bio ranjen. Nakon što je prebačen u bolnicu, Četnik je identifikovao napadača, a tri meseca kasnije pronađeno je Serdarovo telo.

Milan Šuša je za pokušaj ubistva osuđen na 11 godina zatvora.

Bacio bombu na RTV Pink

Takođe, Milan Šuša je privukao pažnju javnosti 2009. godine nakon što je s Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV „Pink“ na Dedinju. Nekoliko dana nakon incidenta, dvojac je uhapšen u „štek“ stanu u Nišu.

VIDEO: Još jedan zločin uprkos sudskoj zabrani prilaska: Dvostruko ubistvo u selu Rakovac kod Beočina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar