Mirijevo, vrata, nađena, nadjena, pronađena, pronadjena mrtva žena, starica, hronika,
Foto: Nova.rs

Telo žene stare oko 70 godina, pronađeno je juče popodne oko 16.30 u stanu u Ulici Vladislava Bajčevića u beogradskom naselju Mirijevo.

Leš je pronašao vlasnik stana u kome je žena, za koju komšije kažu da je bila pravnica u penziji, živela kao podstanar nekoliko godina. Iako je u prvim izveštajima medija napisano da je vlasnik obijao vrata, on ih je otključao, bez problema. On je došao do stana jer se penzionerka nije javljala nekoliko dana.

Unutra je zatekao prizor koji ga je šokirao i odmah je pozvao policiju. Žena je ležala na krevetu, sa kesov navučenom preko glave a delimično je bila pokrivena ćebetom. Ono što je intrigantno je da niko od komšija ne zna ime i prezime pokojnice.

Pročitajte još:

„Da mi date 1.000 evra da je prepoznam na fotografija, ne bih mogla. Nije se družila sa drugim komšijama, bila je samotnjak. Skoro nikome u zgradi se nije obraćala“, kaže komšinica sa sprata.

Sused iz stana koji se nalazi neposredno do stana u kome je pronađeno telo žene, takođe kaže da nije bio u kontaktu sa njom.

„Nikada se nije čula nikakva buka, muzika ili glasovi iz tog stana, što se toga tiče bila je sused kakav se samo poželeti može. Da mi druge komšije nisu rekli da tu stanuje ta žena, mislio bih da je napušten stan“, objašnjava prvi sused iz višespratnice u Mirijevu.

Neke od komšija pričaju da su je viđali samo kada se sa kesama vraćala iz prodavnice i da je uvek bila doterana. Navodno je pričala da je bila naučna radnica. Kako prenose pojedini beogradski mediji, ona ima dva sina od kojih je jedan navodno u zatavoru gde služi kaznu zbog prevare.

Po prijavi vlasnika stana pojavila se policija, a potom i forenzičari MUP Srbije koji su pretražili stan u potrazi za tragovima eventualnog zločina. Nije poznato da li su stvari bile ispreturane i da li iz stana nešto nedostaje.

Za sada se neisključuje nijedna mogućnost, a u toku je istraga koja treba da pojasni detalje ove tragedije.

>

BONUS VIDEO: Zaplena 6 kilograma heroina na graničnom prelazu Batrovci

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar