Ilustracija Foto: Nemanja Jovanović

U stambenoj zgradi u Gostivarskoj ulici na Voždovcu pronađena su tela muškarca i žene, a prema prvim informacijama, sumnja se da su se otrovali ili preminuli od gladi.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o supružnicima Goranu i Jelkici M. Leševi su pronađeni u njihovom stanu u poodmakloj fazi raspadanja, pa je oboje identifikovao njegov sin.

Reč je o supružnicima koji su, prema prvi saznanjima, navodno živeli u teškim uslovima, pa nije isključeno da su umrli od gladi ili se nečim otrovali. Komšije su iz njihovog stana više puta čule buku i raspravu zbog čega je dolazila policija.

Inače, umrlom muškarcu je ovo druga supruga sa kojom nije imao dece, a sa prvom je imao osmoro. Ona je u međuvremenu preminula, a on se, kako navode komšije, navodno propio posle njene smrti.

Komšije su otkrile njihove leševe u fazi raspadanja.

Uviđaj i istraga su u toku, a tela će biti poslata na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Telo muškarca pronađeno je u dnevnoj sobi na krevetu a telo žene pored njega na podu. Muškarac je navodno imao krivični dosije, a prema rečima komšija i svedoka njih dvoje su se navodno bavili prosjačenjem i „često svađali“.