Dragana Banić Foto: Instagram/dragana_banic

Misica Dragana Banić, devojka ubijenog škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu, ponovo se oglasila na društvenim mrežama misterioznom porukom.

Naime, misica je na svom Instagramu objavila crnu sliku sa srcem i tri tačke. Pretpostavlja se da je ova poruka upućena ubijenog Vlaovića, koji je likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj.

Foto:Screenshot/Instagram/dragana__banic

Misica se i ranije oglašavala o stravičnom zločinu.

Pročitajte još:

„Nedostaješ mi. Da me zagrliš, da me nasmeješ, da me poljubiš. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Nikada te neću zaboravili, volim te“, napisala je Dragana ranije.

Podsetimo, do ubistva je došlo na Pagu u Hrvatskoj, gde je Vlaović bio na odmoru upravo sa manekenkom i misicom Draganom Banić. Njih dvoje su bili dve i po godine u vezi. Njegova partnerka prisustvovala je likvidaciji, a sada se po prvi put oglasila na svom Instagram profilu, gde je uputila emotivne reči svom ubijenom dečku.

Inače, misica je u trenutku likvidacije bila sa Vlaovićem.

Podsetimo, zbog zločina uhapšen je Kragujevčanin Duško Tanasković, koji je pucao u Vlaovića. Zasad nisu poznati motivi likvidacije. Sumnja se da je reč o ratu između zavađenih crnogorskih klanova iz Kotora – škaljarskog i kavačkog.

VIDEO: Mesto na Pagu u kome se dogodilo ubistvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar