Foto:printscreen/instagram/_alexaa_33

NI nakon što su saslušani gosti, ali i mladići koji se se u nedelju oko 20 sati potukli na proslavi 18. rođendana u jednoj aleksinačkoj kafani, još nije poznato šta je bilo kobno po život Alekse Stojmenovića (25), koji je bez svesti pronađen ispred lokala, a samo nekoliko sati kasnije preminuo u Kliničkom centru Niš.

Čitav slučaj još se ispituje, a prema našim saznanjima, sigurnosne kamere u restoranu ne rade, pa se, u iščekivanju rezultata obdukcije, istraga bazira na izjavama svedoka i aktera tuče.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu kažu da je odmah dat nalog da se izvrši obdukcija i da policija prikupi obaveštenja od prisutnih.

„Desila se tuča na terasi ugostiteljskog objekta u kojem je bilo slavlje. Na licu mesta zatečen je Aleksa Stojmenović bez svesti i bez vidljivih povreda. Prema nalazu lekara, on je imao krvarenje u sinusnom kanalu na čelu, pa je dat nalog da se obavi obdukcija. Policiji je dat nalog da se utvrdi ko je sve učestvovao u tuči i na koji način je došlo do pada Stojmenovića. Tek po dobijanju svih nalaza, moći će da se kvalifikuje događaj i krivično delo ako ga je bilo, odnosno da se utvrdi da li je smrt bila nasilna ili ne“, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar