Detalji ubistva u Aleksincu: Mladić izašao sa proslave i pao

Hronika 17. maj. 202111:57 > 12:01
Podeli:
nesreća preljina mrčajevci
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Aleksinčani su u šoku nakon ubistva A.S. koga svi, kako ističu, znaju kao uzornog mladića i sportistu.

On je stradao noćas nakon prslave punoletstva kada je, prema nezvaničnim informacijama, pretučen nasmrt u jednom ugostiteljskom objektu u Aleksincu. Tu je zadobio teške telesne povrede, pod okolnostima koje policija još uvek utvrđuje.

„A.S. se sigurno nije tukao na toj proslavi rođendana niti je pio alkohol, on je sportista. Igra u Fudbalskom klubu u Aleksincu i uopšte ne konzumira alkohol“, tvrde komšije i rođaci mladića koji je preminuo noćas u Kliničkom centru u Nišu.

Kako njegovi rođaci kažu, oko 20 sati je A. S. izašao „na vazduh“ ispred zgrade u kojoj se odvijala proslava, nakon čega su ga pronašli kako leži na zemlji.

„Na rođendanu je bilo mnogo maloletnika, a šta se tačno desilo, policija će da utvrdi“, kaže jedna od komšija nastradalog mladića.

U lokalu u kojem je bila proslava rođendana kažu da se sve desilo jako brzo i da su svi još uvek u šoku.

Do sukoba nekoliko mladića došlo je ispred ugostiteljskog objekta gde je nakon toga zatečeno i telo teško povređenog A.S. u besvesnom stanju.

„Sve se izdešavalo brzo u nekoliko sekundi. Bila sam u šanku i uzimala neko piće. Kada smo videli neku gužvu ispred lokala, već je policija bila tu. Neki mladići su se počarkali na stepeništu ispred lokala i sve se dešavalo u nekoliko sekundi. Policija je došla odmah i sve ih odvela. Nismo ni znali šta se izdešavalo. Policiju je zvao verovatno neko od gostiju. Svi smo u šoku“, rekla je vlasnica ugostiteljskog objekta u kojem je bila proslava rođendana.

Mladić je primljen u KC Niš sa teškim povredama glave i kičmene moždine i preminuo je uprkos naporima lekara da mu spasu život. Mladić je po dolasku policije zbog prijave da je na proslavi bila tuča zatečen na podu u nesvesnom stanju, bez vidljivih povreda na telu.

„Policiji je prijavljeno da je došlo do tuče četvorice mladića na proslavi. Prema prvim informacijama A.S. nije učestvovao u toj tuči. On je zatečen na podu bez vidljivih povreda na telu i u nesvesnom stanju. Za sada još uvek nije poznato da li je mladića neko udario ili je došlo do pada pod drugim okolnostima“, kaže izvor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar