Kako se navodi u Fejsbuk grupi Live from Greece, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije potvrdili su za Telegraf da još uvek nemaju prijavu o navodno nestaloj porodici. Srpska porodica iz Jagodine, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksić ili Joksimović krenula je u Grčku na letovanje i u međuvremenu nestala, navodi se u Fejsbuk grupi Live from Greece.

Kako se navodi, njih dvoje su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos.

Pročitajte još:

Porodica vozi crnu „opel korsu“ sa dvoja vrata, registracije JA 013 PZ.

Kako se navodi u grupi, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije.

Foto: Facebook/Live from Greece/Ana Nikolic

„Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni“, navodi se u pomenutom apelu.

Apeluje se da se u pomoć uključe i agencije.

„Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima“ piše u objavi na grupi.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar