Milorad nestao u Lincu pre mesec dana, sumnjaju da je otet

Hronika 22. dec. 202019:36
Podeli:
Foto:Facebook/Марија Летић

Novosađanin Milorad Vlaović koji radi kao kuvar već osam godina u Austriji misteriozno je nestao pre mesec dana na Aranđelovdan i od tada mu se gubi svaki trag. Do sad nikakvih informacija o njegovom nestanku nema.

 


Kako je objavila Miloradova sestra Marija Letić on je nestao bez traga na Aranđelovdan pre mesec dana, sa broda koji je usidren u Lincu, gde je bio zaposlen prethodnih osam godina, kao šef kuhinje.

„Mesec dana, policija nam ne daje nikakve informacije, nema ni traga od njega, njegove kolege sa broda, niko ništa ne zna, niko ne može da nam pomogne. Sumnjamo da je otet.
Sinoć smo dobili informaciju da je noć pre viđen u gradu Štajer i gospodin koji ga je video je rekao policiji da je bio u dezorijentisanom stanju, tražili su ga sinoć, ali nisu ga pronašli. Bilo koje informacije su dobrodošle. Uz Boziju pomoć, nadamo se da će ga neko negde uočiti i odvesti u policiju, pošto je na dan kad je nestao, njegov telefon ostao u sobi zajedno sa svim dokumentima“, objavila je ona na Fejsbuku.

 

Poštovani,
Ovo je moj brat Milorad Vlaović, koji je na današnji dan pre mesec dana, na Aranđelodan nestao bez traga, sa…

Posted by Марија Летић on Понедељак, 21. децембар 2020.

 

Komentari

Vaš komentar