Milica Ljubičić Foto:Screenshot/Tv Pink/Novo jutro

Zamenik tužioca Drugog osnovnog tužilaštva Milica Ljubičić, saslušana je danas u policiji, nakon što je prisustvovala hapšenju Miloša Đukanovića, koji se dovodi u vezu sa Veljkom Belivukom. Ljubičićeva je na saslušanju objasnila kako se zatekla u društvu Đukanovića u trenutku njegovog privođenja.

Ljubičićeva je, zajedno sa sekretarom Državnog veća tužioca (DVT) Tomom Zorićem, prisustvovala akciji hapšenja Đukanovića u restoranu „Vetrenjača“ u Pančevu, a Zorić je istakao da je sa saradnicom otišao u pomenuti lokal kako bi preuzeo kiriju od mladića.

Pročitajte još:

Sem njega, danas je u policiji saslušana i zamenica tužioca Drugog osnovnog tužilaštva, a ona je ovu informaciju potvrdila za Nova.rs.

„Objasnila sam sve pred nadležnim institucijama, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega sam doživela medijski linč. Upotrebiću sva pravna sredstva da povratim svoj ugled i ugled institucije u kojoj radim, da se ovakve stvari ne bi ponovile tek tako ni jednom mom kolegi“, kaže Ljubičićeva za naš portal.

Podsetimo, sem nje saslušan je i Zorić koji je istakao da je danas policiji dostavio dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar