Foto: EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Milena Popović Ivanović, poslanica sa liste Srpske napredne stranke (SNS), ponovo se suprostavila tvrdnjama Aleksandra Vučića da Milan Radoičić nije bio saučesnik u ubistvu Olivera Ivanovića. Pred Sudom u Prištini je izjavila da bi trebalo da budu saslušani i Milan Radoičić i Zvonko Veselinović.

„Ako Radoičić tvrdi da nema veze s Oliverovim ubistvom, onda bi svoju nevinost trebalo da dokaže pred Sudom u Prištini, ili bar da bude saslušan u Beogradu“, rekla je Popović za Betu.

Ona je nedavno napustila zasedanje Skupštine na kojem je govorio Aleksandar Vučić, a razlog tome je bilo prisustvo upravo Milana Radoičića.

Podsetimo, Vučić je u nekoliko navrata izjavio da smatra da Milan Radoičić nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju na ubistvo Olivera Ivanovića, a kao glavni dokaz je naveo poligraf koji je ovaj prošao.

„Milan Radoičić nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju na ubistvo Olivera Ivanovića… Čovek je pristao, za razliku od nekih drugih, da ide na poligraf po pitanju ubistva Olivera Ivanovića. Pao je na nekim drugim temama, tako da znate da nije mogao da prevari poligraf“, rekao je Vučić 2018.

Milena je nedavno takođe navela da je razočarana što nije ispunjeno obećanje predstavnika najviše vlasti da će u roku od dve nedelje biti saopšteni detalji ubistva.

„Istraga ubistva mog supruga je jako komplikovan proces. Znam da naši istražni organi rade na rešavanju slučaja i apsolutno verujem da će kad tad biti otkriveni nalogodavci, organizatori i izvršioci ubistva Olivera Ivanovića“, kazala je ona za medije.

BONUS VIDEO: Incident, Hag, Ratko Mladić, presuda, suđenje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare