Medju nama
Miroslav Ivanović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, bio je današnji gost emisije Među nama sa kojim je novinar Filip Vidojević razgovarao o suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića.

Ivanović je ocenio da ima mesto za optimizam.

„Ubeđen sam da će ceo postupak voditi tome da će sud doneti na kraju neku odluku. Kakva će ona biti to je veoma teško procenjivati sada na samom početku suđenja. Zavisi od prirode i ocene svih onih dokaza koji budu izneti. Optimizam i nada apsolutno postoji, posebno kod članova porodice. Očekujemo zdušno ishod i samim tim nova saznanja“, rekao je Ivanović.

On je, odgovarajući na pitanje da li će porodica učestvovati kao oštećena strana, rekao da su očekivali i prilikom prethodnih postupaka, da će neko od predstavnika porodice biti pozvan da se uključi i taj postupak, što nije učinjeno.

„Konačno, evo dana, sa pojavljivanjem Marine Ivanović na samom suđenju, došli smo do razjašnjenja da je neko od predstavnika porodice neophodan na pretresu, i da se mora izjasniti o svemu tome kao učesnik u postupku. Naravno, Marina je veoma ozbiljno i detaljno objašnjenje svog statusa trenutno, što je apsolutno podržava i ostala porodica. Mi ćemo razgovarati i dogovoriti se ko će predstavljati nas kao oštećene u tom postupku“, rekao je između ostalog Ivanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram