Niš pucnjava u centru grada Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Nišlija M.M. (29) koji je sinoć ranjen u pucnjavi u tržnom centru u Obrenovićevoj ulici, je van životne opasnosti.

„Pacijent je primljen noćas oko ponoći u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta odnosno desne natkolenice i leve potkolenice. Na prijemu je bio svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan. Nakon urađene hitne dijagnostike utvrđeno je da nema preloma kostiju kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi. Pacijent će biti hospitalizovan radi dalje dijagnostike, lečenja i praćenja zdravstvenog stanja“, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Pročitajte još:

Za sada nema pouzdanih infornacija šta su ova dvojica u gluvo doba radila u tržnom centru.

„Do pucnjave je došlo u podrumu tržnog centra koji je zatvoren. Nije jasno šta su njih dvojica radila u podrumu. Pucnjavu su čuli stanari jer tu postoji i stambeni deo pa su alarmirali policiju i Hitnu pomoć“, navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Devojka koju smo zatekli u blizini kazala je da je videla medicinsku ekipu kako jednog mladića stavlja na nosila ali da nije znala da je upucan.

„Baš sam se pitala šta se dešava jer sam videla veći broj policajaca. Nisam znala da je dečko ranjen, ali sam čula kako neko govori da ne može da hoda. Baš sam se uznemirila sada kad čujem da je bila pucnjava. Pa tu žive ljudi, ima i dece, kako je to moglo tu da se desi“, čudila se ova Nišlijka.

Prema prvim informacijama, napadač je u bekstvu. Za sada nema informacija o motivima vatrenog obračuna, ali u ovakvim slučajevima, pucanje u nogu obično bi bila opomena žrtvi.

BONUS VIDEO: Pucnjava u centru Niša: Muškarac ranjen u nogu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar