Niš pucnjava u centru grada Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Mlađi muškarac ranjen je večeras u pucnjavi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u tržnom centru u Obrenovićevoj ulici u Nišu.

Prema prvim informacijama, do vatrenog obračuna došlo je malo pre ponoći kada je za sada neidentifikovani mladić upucao drugog u nogu.

„Do pucnjave je došlo u podrumu tržnog centra koji je zatvoren. Nije jasno šta su njih dvojica radila u podrumu. Pucnjavu su čuli stanari jer tu postoji i stambeni deo pa su alarmirali policiju i Hitnu pomoć“, navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Devojka koju smo zatekli u blizini kazala je da je videla medicinsku ekipu kako jednog mladića stavlja na nosila ali da nije znala da je upucan.

„Baš sam se pitala šta se dešava jer sam videla veći broj policajaca. Nisam znala da je dečko ranjen ali sam čula kako neko govori da ne može da hoda. Baš sam se uznemirila sada kad čujem da je bila pucnjava. Pa tu žive ljudi, ima i dece, kako je to moglo tu da se desi“, čudila se ova Nišlijka.

Povređenog momka Hitna pomoć je transportovana u niški Univerzitetski klinički centar. Policija je na terenu, utvrđuju se sve okolnosti ovog događaja. Prema prvim informacijama, napadač je u bekstvu.

***

BONUS VIDEO: Pucnjava na Horgošu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar