Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Stanari Vračara uznemireni su zbog svih dešavanja proteklih nedelja, a poslednje u nizu dogodilo se u ponedeljak kada su ranjena dvojica mladića u pucnjavi, od kojih je jedan slučajni prolaznik.

Pucnjava koja se dogodila u ponedeljak uveče, a ranjeni su Andrej P. i Damjan L. Ranjeni Damjan L. se slučajno zatekao na mestu pucnjave, dok je druga žrtva odranije poznata policiji i ima krivični dosije.

Pročitajte još:

Zbog pucnjave je uhapšen Nemanja Đ. (20), koji ima poduži krivični dosije. Protiv njega se trenutno vodi postupak pred Višim sudom u Beogradu i to za pokušaj ubistva nožem.

Pucnjava, koja se dogodila u ponedeljak uveče, potresla je stanare Vračara koji su vidno uznemireni zbog svega što se desilo. Stanari se još uvek nisu oporavili od masakra u školi „Vladislav Ribnikar“, kada je 13-godišnji dečak usmrtio 10 osoba, a sada se ponovo dogodila pucnjava.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ističu da se ne osećaju bezbedno zbog nedavnih događaja i da su u strahu šta svaki novi dan nosi.

Pročitajte još:

Reporteri Nova.rs obišli su danas lice mesta, a stanari su za naš portal ispričali šta se događalo nakon ranjavanja mladića.

„Odmah su izleteli ljudi da pomognu mladiću, podvezali su mu nogu dok je makedonski državljanin od straha i šoka počeo da beži, ušao u prolaz u Novopazarskoj ulici pored jedne radnje odakle su radnici pozvali Hitnu“, ispričala je sagovornica našeg portala.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ističe da je bilo strašno.

„Jedan metak je proleteo pored glave radnika iz obližnjih radnji“, kaže ona.

Foto: Nova.rs

Podsetimo, sumnja se da je motiv pucnjave na Vračaru obračun oko narkotika. Napadač je pucao iz pištolja, a on je nakon kraće potere uhapšen, takođe na Vračaru. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti slučaja.

VIDEO: Uhapšeno 13 lica pripadnika grupe koja je funkcionisala kao Balkanski kartel

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar