Foto:Shutterstock

U slučaju ostavljene bebe koja je pronađena u selu Klenju kod Bogatića došlo je do neočekivanog obrta - policija sumnja da je otac D.T., muškarac koji dete i pronašao.

Naime, kako se priča u mestu, navodno je D.T. imao vanbračnu vezu sa jednom ženom iz Šapca i da dete njegovo.

„Ja sam čuo da je dete donela žena iz Šapca. Bilo je tek rođeno, zavijeno u ćebe. Ona je valjda njemu javila. On ga je uzeo, odneo u Dom zdravlja. Ispao je čovek“, kaže jedan od meštana Ivan Teodorović.

D.T. je kratko potvrdio da je policija preuzela ceo slučaj.

„Neću ništa da pričam dok se sve ne završi. Uzet je DNK uzorak i od mene i od supuge i dotične gospođe“, rekao je kratko.

Komšijama je ipak laknulo što je bebu na sigurno odneo D. T. budući da je ostavljena kraj puta, uz berač kukuruza.

Inače, D.T. je oženjen i ima troje dece. Nezvanično, policija je preispituje i snimke kamera sa obližnjih kuća. Navodno su zabeležile automobil koji je tokom noći snimljen upravo ispred kuće D.T. gde je i ostavljena beba.

Podsetimo, u petak je na vrata doma zdravlja u Bogatiću kod Šapca, oko pola sedam ujutro, pozvonio T. D. sa tek rođenom bebom u naručju. Prema informacijama dečak je bio tek rođen, verovatno dva ili tri sata pre nego što je primljen u dom zdravlja. Pupčana vrpca je bila presečena, a lekari i medicinsko osoblje hitne službe obavili su neophodne preglede, obradili pupak, previli dečaka i uputili ga u bolnicu u Loznicu. Ministar za rad Zoran Đorđević danas je potvrdio da se beba nalazi u Loznici i da je zdrava.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar