Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ispred kafića „Paradizo“ u centru Lebana noćas je došlo do tuče troje muškaraca, zbog čega je reagovala policija, pa je protiv dvojice određene zadržavanje, a treći je povređen, prenosi Jugmedia.

Dvojica pritvorena, za koje se tvrde da su otac i sin, izboli su mlađeg čoveka. Povređeni je zatražio pomoć u urgetnom centru Leskovac.

U policijskom saopštenju, gde su jutros odbili da daju bilo kakvu informaciju, piše da je prema osumnjičenima B.M (51) i A.P ( 38) obojici iz Lebana, zbog krivicnog dela nasilničko ponašanje, po nalogu OJT Lebane, određeno je zadrzavanje do saslušanja, piše Jugmedia.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su juče oko 22 časova u Lebanu, u ugostiteljskom objektu Paradizo, zajedno sa P.M. (25), za kojim policija traga, vršenjem nasilja prema oštećenima P.T i D.S. kojima su naneli povrede, teže remetili javni red i mir.

Osumnjičeni će, nakon što budu dovedeni, biti saslušani pred Osnovnim javnim tužilastvom u Lebanu.

Povređeni S.T. (42) dovezen je u Službu urgentne medicine u 23.30 sati, zadobio je povredu u predelu čeone kosti (posekotina). Ubodna rana u predelu grudnog koša sa leve strane. Nakon dijagnostike i pregleda, odbio je prijem u bolnicu.

Kako su saopštili iz Opšte bolnice Leskovac, P.A. (29) javio se u 1.35 sati, zadobio je povredu glave, ali nije hospitalizovan.

„M.B. (52) ima polomljenu unutrašnju kost i podlakticu, nagnječenje i stavljen mu je gips. Ni on nije hospitalizovan“, dodaju iz leskovačke bolnice.

***

BONUS VIDEO – Tuča u Novom Pazaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar