Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nišlija S.S. (24) uhapšen je jer noćas nožem ubo tridesetčetvorogodišnjeg sugrađanina M.S. nakon čega je došlo masovne tuče tokom koje je povređeno ukupno osmoro mladih ljudi, od kojih je sedmoro zbrinuto u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako je saopštila niška policija, brzim i efikasnim radom uhapšen je S.S. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

„Osumnjičeni je noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta nakon kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar nakon što je prišla grupa momaka da odbrani devojku. S.S. se potom vratio u restoran gde je uzeo oštri predmet i njime zadao tridesetčetvorogodišnjem mladiću ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni mladić i ostali učesnici tuče zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu“, navela je PU Niš.

Pročitajte još:

Kako je saopštila niška Hitna pomoć, oni su u UKC prevezli četvoricu mladića među kojima je bio i najteže povređeni. Iz Univerzitetskog kliničkog centra navedeno je da su oni zbrinuli ukupno sedmoricu.

„Svima je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, dvojici pacijenata odmah po prijemu pomoć je ukazana na odeljenju reanimacije. Pacijent M.S. primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha, odmah je hriruški zbrinut . Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent S.S. u Urgentni centar primljen sa velikim površinskim pvoredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike sagledan i od strane neurohirurga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno lečenje. Još pet pacijenata koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje“, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Do obračuna je došlo oko tri sata iza ponoći ispred ugostiteljskog objekta pred kraj novogodišnje proslave.

BONUS VIDEO: Akcija MUP – hapšenje migranata 29.12.2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare