Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U masovnoj tuči koja je u novogodišnjoj noći izbila u jednom lokalu u Nišu, povređeno je ukupno osam osoba, od čega dvoje teže. Prema prvim informacijama, jedan mladić uboden je nožem u grudi, dok je drugom polomljena vilica.

Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra saopšteno je da je svima urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, a dvojici pacijenata odmah po prijemu pomoć je ukazana na odeljenju reanimacije.

„Pacijent M.S. primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha, odmah je hriruški zbrinut. Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent S.S. u Urgentni centar primljen sa velikim povredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike sagledan i od strane neurohirurga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno lečenje. Još pet pacijenata koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje“, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Policija je saopštila da radi na rasvetljavanju ovog događaja. Kako saznajemo, obavlja se razgovor sa akterima događaja.

Obračunu kumovao alkohol?

Do same tuče došlo je pred fajront, pretpostavlja se da je obračunu kumovao alkohol.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, krvavi obračun se dogdio oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun.

Niška Hitna pomoć intervenisala je sa četiri vozila.

Tuča i u Prokuplju 

Tokom nogodišnje noći tuče je bilo i u Prokuplju.Kako je saopštio niški UKC, u ovu zdravstvenu ustanovu primljen je dvadesetdvogodišnji L.M. iz ovog grada sa politraumama.

„Nakon urađene kompletne dijagnostike utvrđeni su prelomi baze lobanje i nosnih kostiju. Pacijent je u stabilnom stanju, zadržan je na lečenju na Klinici za neurohrirugiju“, rečeno je u niškom UKC.

BONUS VIDEO: Sudar vozila Hitne pomoći i automobila na Novom Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar