Foto: Shutterstock

Marija M. (36), poreklom iz Srbije, za čije se ubistvo sumnjiči njen bivši partner Albert L., sahranjena je u četvrtak u Beču, pišu austrijski mediji.

Mariju M. hicima iz pištolja ubio je Albert L. u jednom bečkom naselju 30. aprila, kada je, prema navodima austrijskog „Heute“, oko 20.00 časova u vidno alkoholisanom stanju došao na njena vrata i zapucao kada je otvorila.

Povređena Marija M. je uspela nekako da dođe do povreda, nakon čega su je prevezena u bolnicu, ali je, uprkos naporima lekara, podlegla povredama.

Pročitajte još:

Ona je sahranjena u četvrtak, a nju je na večni počinak ispratilo nekoliko stotina ljudi. Nesrećna žena je iza sebe ostavila dvoje dece.

„Kada je kovčeg spušten u raku, deca su pustila na desetine crvenih balona u obliku srca da lete u pravcu neba, piše „Heute“, dodajući da su na balonima bile ispisane poruke njene dece.

Inače, kako je naš portal već pisao, komšije nastradale žena ispričale su da je Marija M. bila izuzetno draga.

„Bila je zaista fina i draga žena, imala je bebu koja je sada ostala sama. Kada je nakon zločina komšija uzeo malo dete i krenuo da ga udaljava, ono je vrištalo: ‘Mama, mama!“, ispričale su komšije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar