Foto:Zoran Lončarević

A. M. (23) iz okoline Golupca uhapšen je zbog sumnje da je vređao i pretio nevenčanoj supruzi A. J. (20), a njegovog oca brutalno izudarao pesnicama koji je pokušao da zaštiti snaju.

Ovo nije prvi put da A. M. izvrši nasilje u porodici. On je i prošle godine prijavljivan za nasilje nad suprugom i roditeljima, ali su oni povukli iskaze i protiv njega nije poveden krivični postupak.

Osumnjičeni je tog dana u porodičnoj kući prvo vređao nevenčanu suprugu i pretio joj. Ona se uplašila, pa je sa njihovom bebom starom 18 dana uspela da pobegne u kupatilo i zaključala se. Nasilnik je vikao, lupao na vrata, prenosi Kurir.

Kada je A. M. pokušao da razvali vrata, umešao se njegov otac kako bi zaštitio snaju. Međutim, sin se ni tada nije smirio, nego je još više poludeo i nesrećnog čoveka oborio je na krevet. Tukao ga je pesnicama po glavi i telu. Nije mogao da se zaustavi, a otac je pokušavao rukama da se zaštiti i odgurne pomahnitalog sina.

Prema njegovim rečima, prilikom pretresa policija je kod njega pronašla tablete „lorazepama“, koje će biti poslate na veštačenje. Ukoliko se potvrdi da je reč o psihoaktivnim supstancama, to će biti još jedno krivično delo za koje će osumnjičeni da odgovara. A. M. će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikom Gradištu, koji će odlučivati o njegovom pritvaranju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram