Foto: Printscreen Instagram

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Volš, bila je danas u Ministarstvu spoljnih poslova na razgovoru povodom nestanka njene ćerke, saznaje Nova.rs

Kako saznajemo, Milanka je bila danas kako bi dala izjavu i zatražila zvanično neku informaciju o nestanku njene ćerke.

„Iako ne rade subotom, danas su me zvali u 10 časova, da popričamo o nestanku mog deteta. Na kraju smo sve stavili i na papir koji sam potpisala i sada očekujem da ću dobiti neku zvaničnu informaciju o Ani“, navodi neutešna majka.

U ekskluzivnoj ispovesti za Nova.rs, Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, pokazala je poslednje poruke koje je razmenila sa ćerkom i to neposredno pre nego što se Beograđanki izgubio trag 1. januara ove godine, u Kohasetu u Masačusetsu.

Pročitajte još:

Podsetimo, ceo svet potresao je nestanak Beograđanke Ane Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su kolege 4. janura, dok je suprug Brajan 8. janura uhapšen. On je 17. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš, koji je pred američkim tužiocima negirao krivicu za ubistvo, ponovo će izaći pred sud 9. februara. Pretpostavlja se da će Brajan tada izneti i svoju odbranu.

BONUS VIDEO: Prema trenutnim informacijama epilog nestanka Ane Volš je koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare