Sanja Mihajlović. Foto: Miodrag Ćakić/KRIK

Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića, čiji se nestanak dovodi u vezu sa grupom vođe navijača Veljka Belivuka, apeluje na sve roditelje nestalih da joj se jave da zajedničkom borbom pokušaju da saznaju šta je sa njihovim najbližima.

“Apelujem na sve roditelje nestalih mladića da se java nama, majkama koje smo se skupile, pa da pokušamo nešto zajedničkim snagama da saznamo. Možda ćemo mi zajedno uspeti više nego što su oni dosad”, kaže Mihajlovićeva za naš portal.

Pročitajte još:

Inače, Sanja Mihajlović je majka nestalog mladića Gorana Mihajlovića, koji je poslednji put viđen početkom aprila 2019. godine. Istraga o mladićevom nestanku je i dalje u toku, a ceo slučaj dovodi se u vezu sa Veljko Belivukom, koji je uhapšen početkom februara ove godine u velikoj akciji MUP i BIA.

Goran Mihajlović. Foto: Privatna arhiva

Pet majki, među kojima je i Sanja, okupilo se dosad da zajedničkim snagama pokušaju da saznaju šta je sa njihovom decom. One su, između ostalog, pisale i Regulatornom telu za elektronske medije (REM) da spreče prikazivanje fotografija iskasapljenih tela na televiziji, a koje su prikazali predsednik Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

#related-news_0

Mihajlovićeva je ranije u razgovoru za Nova.rs osudila potez državnog vrha, rekavši da su ovim „doveli do toga da roditelji nestalih svakodnevno razmišljaju o tome da li su poslednji trenuci njihovih najbližih prošli u stravičnom mučenju“.

Podsetimo, Bogdan Pušić, načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) rekao je nakon hapšenja Belivukove grupe da, osim ljudi za koje je izvesno da su ubijeni, a među kojima su Goran Veličković Goksi, Zdravko Radojević i Milan Ljepoja, na spisku muškaraca, čiji se nestanci vezuju sa pomenutim kriminalnim klanom, nalazi još devet lica.

On je u emisiji na jednoj televiziji pročitao spisak, na kome su: Strahinja Marković (22), Jovo Kecman (51), Lazar Vukićević, (31), Vukašin Košović (21), Filip Marjanović (23), Lazar Ilić (25), Ljubomir Lainović (25), Dario Đorđević (23), Alekandar Grigorijević (42) i Goran Mihajlović (23).

Foto:privatna arhiva;MUP/Goran Veličković Goksi, Veljko Belivuk, Milan Ljepoja

Inače, grupa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, sumnjiči se za niz teških krivičnih dela, među kojima su otmice, iznude i ubistva. Ova grupa imala je svoje štek-kuće, a tom pretresa pomenutih objekata pronađeno je oružje, novac, ali i brojni materijalni dokazi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar