Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Tinejdžer D. D. (15), koji je počinio samoubistvo u reci Tamiš u Pančevu, ostavio je iza sebe oproštajno pismo, a njegova majka Danijela D. otkrila je deo onoga što je njen sin napisao.

„Otvorili su pismo… U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život…“, rekla je Danijela D., majka petnaestogodišnjeg D. D. čije je telo, nakon dva dana potrage, danas izvučeno iz Tamiša u Pančevu.

Dečak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj devojci, a ona su predata policiji. Majka je policajce molila da joj pročitaju pisma, šta god da piše u njima.

Ranije u toku dana, u izjavi za Nova.rs majka dečaka rekla je da je njen sin ostavio pismo devojci. S majkom smo razgovarali na mestu gde je pronađen bicikl dečaka.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od majke njegove drugarice sam saznala da je kod devojke ostavio pismo i da je rekao da ga otvori posle četiri sata. Ona to pismo nije htela da da nikome, htela je da ga ispoštuje. To je sve što znam. Ja sam inspektorima pokazala kako ona izgleda“, rekla je potresena majka i dodala:

“Inspektori su otišli malopre kod kuće te devojčice, jer je bilo teško doći do nje. Znala sam ime njeno i ulicu gde živi, ali ne znam broj. Znam kako izgleda, to je isto od pomoći. Po imenima znam, ali i kako ko izgleda“.

Ona je istakla i da je njen sin pisao knjigu.

“Ja sam čitala tu njegovu knjigu, on je istraživao zbog čega ljudi upadaju u depresiju, da su to glupi razlozi zbog čega se dešava. On je meni rekao da planira jednog dana da je objavi. Izlazio je sa društvom, bio je opsednut stripovima i stalno ih je kupovao”, rekla je ova žena skrhana bolom.

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram