Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Facebook

Dečak D. D. (15) iz Pančeva nestao je juče oko 11 časova, a poslednji put je viđen na Tamiškom keju gde je pronađen njegov bicikl. Njegova majka Danijela rekla je za portal Nova.rs da je njen sin ostavio pismo devojci, ali i da se nada da će njen jedinac uskoro biti pronađen.

Sa majkom smo razgovarali na mestu gde je pronađen bicikl dečaka, a nesrećna žena je skrhana bolom zbog nestanka sina jedinca.

„Od njegove majke drugarice sam saznala da je kod devojke ostavio pismo i da je rekao da ga otvori posle četiri sata. Ona to pismo nije htela da da nikome, htela je da ga ispoštuje. To je sve što znam. Ja sam inspektorima pokazala kako ona izgleda“, rekla je potrešena majka i dodala:

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Inspektori su otišli malopre kod kuće te devojčice, jer je bilo teško doći do nje. Znala sam ime njeno i ulicu gde živi, ali ne znam broj. Znam kako izgleda, to je isto od pomoći. Po imenima znam, ali i kako ko izgleda. Dala sam im dozvolu da uđu u sve njegovo što mogu da uđu, da bi mogli da ga lociraju i nađu“, priča ova žena.

Ona je istakla da se ceo njegov razred u potragu za njenim sinom.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ne želim da mislim na najgore, šta god da je – uvek se sve reši. Jedinac, sve mi je“, rekla je majka skrhana bolom.

Ona je istakla i da je njen sin pisao knjigu.

„Ja sam čitala tu njegovu knjigu, on je istraživao zbog čega ljudi upadaju u depresiju, da su to glupi razlozi zbog čega se dešava. On je meni rekao da planira jednog dana da je objavi. Izlazio je sa društvom, bio je opsednut stripovima i stalno ih je kupovao“, rekla je ova žena i dodala da za njenim sinom tragaju danonoćno.

Pročitajte još:

Majka nestalog dečaka kaže za portal Nova.rs da je sinu ostavila poruku u slučaju da se pojavi.

„Prijateljica je ovde čekala celu noć, u slučaju da se pojavi. Ovde sam ostavila poruku za njega. On je išao u školu, jedan je od najboljih učenika, ni sa kim se nije svađao.. Devojka ga je ostavila na nagovor drugarice i to ga je jako pogodilo i tištilo, i to je sve što znam. Stvarno nikakvih problema nije imao, možda se malo razočarao u oca“, rekla je ova majka i dodala:

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Hteo je da ide u Kamenicu da konkuriše da bude saobraćajac. Čim ima neki problem da ga muči, on se posle javi na mobilni telefon i pokaje se i uvek se sve reši. On zna da šta god da je – ja ću mu uvek prva pomoći“, kroz plač priča majka.

Podsetimo, u toku je potraga za dečakom, a njegov bicikl pronađen je na Tamiškom keju. Policija, porodica i prijatelji intezivno tragaju za dečakom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare