Potraga za telom ubijene dvogodišnje Danke Ilić Foto: M.M./ATAImages

Svetlana, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i Dalibora Dragijevića koji je preminuo, stigla je u tužilaštvo.

Majka jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (2) danas će biti saslušana.

Pročitajte još:

Svetlana, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i njegovog brata Dalibora Dragijevića za kog se sumnja da je pomagao u premeštanju Dankinog tela, a koji je preminuo u Policijskoj upravi, stigla je u tužilaštvo.

Podsećanja radi, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodipnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić, pretraga Lazarevog kanjona Foto:MUP Srbije

„Pritvor osumnjičenima, Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi“, navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP „Vodovod“, su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju, piše Telegraf.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar